Jumaat, 13 Ogos 2010

NOW!

Salam semua...Dah agak lame ak x update blog ni..Lame sesangat..Maaf le..Busy skit ditambah plak dengan internet connection yang hampeh(pkai wimax kat UM pon lambat!).Ok lah..As usual..blog ini akan sembang tentang pkembangan sek2(sek2 bmksud geng2 dlm bhsa klantan,bse la roomate ak mat kelate.trikut..hahah) kite.Ok lah..Aku mlakan dengan pkembangan aku..Klu ikut blan ni(blan8) dah 2 blan ak mnetap di UM ni.Satu pgalaman yang amt bbeza..Sebab ak kat faculty of medicine+UM medical centre..jadi suasana kat sni mmg amat bbeza..X sgka kan..Ak dkelilingi oleh para doktor,prof,prof madya..Suatu suasana yg amt x dpt dgambarkan sbb ak sbhgian drpda diorang.Subject medical lab ni agak susah,ak pasti kawan2 kite yg len pon sma..hhehe..Biochemistry plg ak pning dan laboratory math..MasyaALLAH ssahnye..Skang ni ak dlm tempoh CONASS(exam kcil yg mrkah akn dbawa ke final exam),mmg little bit hard.Ok lah ckup psal study,skang cter kt UM lak,cam yg korang tahu,UM ni tul2 kt KL,jd.MERENDEK la kje ka ble class x de xpon hri mggu..ahha..Hmpir sume mall ak jejak,dan hmpir byk gak duit ak jejak kt poket2 cina kt mall tu(bli pakaian)..haha..Klu x lepak kt luar..Ak byk lepak kt tasik UM,aman je ase..Lawa pon lwa..UM ni ak x pusing habis lagi,wlupon ak da dok dkt 2blan..hahah

Ok lah..ckup psal ak..skang psal mmbe2 lak..Kte mlakn ngn MIMI,cam yang korang tau,mimi skang kt UIA.Dgr cter da tkar course dr nursing ke pharmacy.Pharmacy mmg ak x mnat lgsung!(sbb de chmistry)hahah,sbb chemist ni hare nye susah..tp..mimi kwan kte ni grenti ley fllow,dak pndai la katekan..hehe.Wlupon UIA ngan UM ni teramat la dekat,ak x jmpa2 lg si mimi ni.haha.Syamil je ak asik jmpa(asyik la sgt,pdhal bru 2kli!..haha).Mimi,ko contact la ak,ley kte lepak2 kt KLCC ke,TS ke MID ke..tgk wyang..hehehe

Skang cter sal Syamil lak,maleh nk taip..korang da tau,syamil kt UIA amik course engineering,ritu si syamil n mimi ni exam,ak dokan result antop la yerk,kasi tukar dr kami2 aje kepada 4flat aje..(CEWAH!hahah).Si lonjong ni dpt MA ritu kt kedah,tp x g..Sbb mls nk tkar2.Klu ko g mil,byk gle geng2 kite dok dlm bidang medicine..hahaha

Now,kter cter sal KIMAH,wlupon ak ni jrg contact si Kimah,tp information dia plg ak dpt byk(plik x?haha),korang jgn slh aggp lak,ak x stalker k..haha..Tp bse la ak dgr cter ttg dia ni bkan dr mlut dia sdiri,tp cter2 di FB..Dan information yang aku dapt adlah,leps rayer ni x silap ak,si Kimah kite yg comel ni(cair gak ak klu tgk muslimah sorang ni!ahhaha) akan berangkat ke MESIR beb!Belajar ape?MEDIC beb!Wah2,bangga abang dengar mah(eh,silap..hahah)..Kwan kite ni dpt Medic Mesir..Bgga x?bgga la an..hehhehehe.Lpas raye ni,korang x ley la gecek ngan Kimah lam BM lg,tp Bhasa AAARRAABB..ehheehYa habibi,tamally maaK!heheh..Tu la yang ak tau..

Now turn to QABUL,one of wonder things in this world,Y???bcoz..when he get birth,dia punya lambut curly,tp bile sulah besar,itu lambut sulah LULUS..hahah..Si mamat poyo ni skang blajo kt KMPK,kre byk le dak2 kte kat si kolej matriks ni..


jap2..ty ak update lek..ak nk cri information jap..n ak nk study skit..tgh mlm ni ak update lek :)
salam!

2 ulasan:

dyAnA berkata...

ak kagum ngn korg sume..hehehe..korg sume dah berjaye..tggu ak plak t tuk melangkah ke alam study balik..gler besh nak blaja balik..adus..labat nye tuk itu sume..ak rindu korg sume..sumpah rindu..

NUR FATEHAH BINTI ARIF berkata...

hahaha. srnk aku dgr citer kwn2 aku.

Jumaat, 13 Ogos 2010

NOW!

Salam semua...Dah agak lame ak x update blog ni..Lame sesangat..Maaf le..Busy skit ditambah plak dengan internet connection yang hampeh(pkai wimax kat UM pon lambat!).Ok lah..As usual..blog ini akan sembang tentang pkembangan sek2(sek2 bmksud geng2 dlm bhsa klantan,bse la roomate ak mat kelate.trikut..hahah) kite.Ok lah..Aku mlakan dengan pkembangan aku..Klu ikut blan ni(blan8) dah 2 blan ak mnetap di UM ni.Satu pgalaman yang amt bbeza..Sebab ak kat faculty of medicine+UM medical centre..jadi suasana kat sni mmg amat bbeza..X sgka kan..Ak dkelilingi oleh para doktor,prof,prof madya..Suatu suasana yg amt x dpt dgambarkan sbb ak sbhgian drpda diorang.Subject medical lab ni agak susah,ak pasti kawan2 kite yg len pon sma..hhehe..Biochemistry plg ak pning dan laboratory math..MasyaALLAH ssahnye..Skang ni ak dlm tempoh CONASS(exam kcil yg mrkah akn dbawa ke final exam),mmg little bit hard.Ok lah ckup psal study,skang cter kt UM lak,cam yg korang tahu,UM ni tul2 kt KL,jd.MERENDEK la kje ka ble class x de xpon hri mggu..ahha..Hmpir sume mall ak jejak,dan hmpir byk gak duit ak jejak kt poket2 cina kt mall tu(bli pakaian)..haha..Klu x lepak kt luar..Ak byk lepak kt tasik UM,aman je ase..Lawa pon lwa..UM ni ak x pusing habis lagi,wlupon ak da dok dkt 2blan..hahah

Ok lah..ckup psal ak..skang psal mmbe2 lak..Kte mlakn ngn MIMI,cam yang korang tau,mimi skang kt UIA.Dgr cter da tkar course dr nursing ke pharmacy.Pharmacy mmg ak x mnat lgsung!(sbb de chmistry)hahah,sbb chemist ni hare nye susah..tp..mimi kwan kte ni grenti ley fllow,dak pndai la katekan..hehe.Wlupon UIA ngan UM ni teramat la dekat,ak x jmpa2 lg si mimi ni.haha.Syamil je ak asik jmpa(asyik la sgt,pdhal bru 2kli!..haha).Mimi,ko contact la ak,ley kte lepak2 kt KLCC ke,TS ke MID ke..tgk wyang..hehehe

Skang cter sal Syamil lak,maleh nk taip..korang da tau,syamil kt UIA amik course engineering,ritu si syamil n mimi ni exam,ak dokan result antop la yerk,kasi tukar dr kami2 aje kepada 4flat aje..(CEWAH!hahah).Si lonjong ni dpt MA ritu kt kedah,tp x g..Sbb mls nk tkar2.Klu ko g mil,byk gle geng2 kite dok dlm bidang medicine..hahaha

Now,kter cter sal KIMAH,wlupon ak ni jrg contact si Kimah,tp information dia plg ak dpt byk(plik x?haha),korang jgn slh aggp lak,ak x stalker k..haha..Tp bse la ak dgr cter ttg dia ni bkan dr mlut dia sdiri,tp cter2 di FB..Dan information yang aku dapt adlah,leps rayer ni x silap ak,si Kimah kite yg comel ni(cair gak ak klu tgk muslimah sorang ni!ahhaha) akan berangkat ke MESIR beb!Belajar ape?MEDIC beb!Wah2,bangga abang dengar mah(eh,silap..hahah)..Kwan kite ni dpt Medic Mesir..Bgga x?bgga la an..hehhehehe.Lpas raye ni,korang x ley la gecek ngan Kimah lam BM lg,tp Bhasa AAARRAABB..ehheehYa habibi,tamally maaK!heheh..Tu la yang ak tau..

Now turn to QABUL,one of wonder things in this world,Y???bcoz..when he get birth,dia punya lambut curly,tp bile sulah besar,itu lambut sulah LULUS..hahah..Si mamat poyo ni skang blajo kt KMPK,kre byk le dak2 kte kat si kolej matriks ni..


jap2..ty ak update lek..ak nk cri information jap..n ak nk study skit..tgh mlm ni ak update lek :)
salam!

2 ulasan:

dyAnA berkata...

ak kagum ngn korg sume..hehehe..korg sume dah berjaye..tggu ak plak t tuk melangkah ke alam study balik..gler besh nak blaja balik..adus..labat nye tuk itu sume..ak rindu korg sume..sumpah rindu..

NUR FATEHAH BINTI ARIF berkata...

hahaha. srnk aku dgr citer kwn2 aku.