Rabu, 15 Jun 2011

blog ni macam hidup segan mati itu ketentuan Ilahi.So,sebagai makhluk ALLAH yan diberkati dunia akhirat,a nak cite skitpasal perkembangan aku.Janin ni dah membesar.Errr..Salah.

Perkembangan yang tak berapa nak kembang semangkuk itu adalah:
  • Junior baru masuk 3hb Julai ni.Statistik menunjukkan peratusan yang tinggi bagi penutut berjantia perempuan untuk masuk.jadi dapat saya konklusikan disini,semakin banyak awek,semakin tinggi peratusan awek comel.Kalau tak?DEM!
  • Kaum lelaki di kawasan sekitar UM kebanyakan suka melakukan gurauan gay.Pici puting la,tepuk ponggong la.Tapi berita gembiranya.Aku masih teruna.Sape2 nak masuk memnang sila amik nombor.Tekan butang A dekat counter ye.
  • Corak permainan futsal aku sudah ditahap membanggakan.Dengar cerita dan khabar angin serta ribut dari sumaterabarat jawa timur,Aku bakal diserap masuk ke team paling corot EUFA .Jangan menilai terlalu awl.Sebenarnya...Ini adalah strategi mereka untuk aku naikkan team mereka ke tangga teratas.mereka percaya dengan bakat aku,aku mampu.Banggalah anda mendapat shbat seperti aku.
  • Buku novel HLOVATE Aa+Bb dah abih aku baca,walau buku ini dah publish berapa kurun yang lalu semasa pemrintahan parameswara berbaik dengan sultan elaxander graham bell.Bell disini mlambangkan QABUL dan bukan Loceng,Harap Maklum.
  • Kepantasan au mengorek idung telah dapat memecahkan rekod dnia yang dipegang MR.Dig Nose Kamalul selama 300tahun.Rekod ini telah dipecahkan secara tidak sengaja semasa aku sebok manaip enty in.Tapi,usah risu.Kekunci laptop ini sterile sepenuhnye.
  • Stool atau taik merupakan slah satu aktiviti ahrian aku semasa di lab.Bebekalkan pengalamn yang ada,sila hantarkan taik anda melalui pos laju atau khdmat kurier yang terpilih untuk aku kaji,.Penghantar yang ksepuluh bakal memenangi  hadiah misteri.Sila sertakan no surat beranak,Ic o,kad kwen dan tarikh anniversary taik anda dipos.
Sekian saja dari saya Karam dilaut asam didarat.

P/S:PlayStation

3 ulasan:

nurAMALLINA berkata...

hahahahhahah karam dilaut asam didarat.hahaha

miZz_nizZ berkata...

blog idup mati xmau?haha..kne rjin update la cmtu.=)

Miss A berkata...

update lah blog dear :(

Rabu, 15 Jun 2011

blog ni macam hidup segan mati itu ketentuan Ilahi.So,sebagai makhluk ALLAH yan diberkati dunia akhirat,a nak cite skitpasal perkembangan aku.Janin ni dah membesar.Errr..Salah.

Perkembangan yang tak berapa nak kembang semangkuk itu adalah:
  • Junior baru masuk 3hb Julai ni.Statistik menunjukkan peratusan yang tinggi bagi penutut berjantia perempuan untuk masuk.jadi dapat saya konklusikan disini,semakin banyak awek,semakin tinggi peratusan awek comel.Kalau tak?DEM!
  • Kaum lelaki di kawasan sekitar UM kebanyakan suka melakukan gurauan gay.Pici puting la,tepuk ponggong la.Tapi berita gembiranya.Aku masih teruna.Sape2 nak masuk memnang sila amik nombor.Tekan butang A dekat counter ye.
  • Corak permainan futsal aku sudah ditahap membanggakan.Dengar cerita dan khabar angin serta ribut dari sumaterabarat jawa timur,Aku bakal diserap masuk ke team paling corot EUFA .Jangan menilai terlalu awl.Sebenarnya...Ini adalah strategi mereka untuk aku naikkan team mereka ke tangga teratas.mereka percaya dengan bakat aku,aku mampu.Banggalah anda mendapat shbat seperti aku.
  • Buku novel HLOVATE Aa+Bb dah abih aku baca,walau buku ini dah publish berapa kurun yang lalu semasa pemrintahan parameswara berbaik dengan sultan elaxander graham bell.Bell disini mlambangkan QABUL dan bukan Loceng,Harap Maklum.
  • Kepantasan au mengorek idung telah dapat memecahkan rekod dnia yang dipegang MR.Dig Nose Kamalul selama 300tahun.Rekod ini telah dipecahkan secara tidak sengaja semasa aku sebok manaip enty in.Tapi,usah risu.Kekunci laptop ini sterile sepenuhnye.
  • Stool atau taik merupakan slah satu aktiviti ahrian aku semasa di lab.Bebekalkan pengalamn yang ada,sila hantarkan taik anda melalui pos laju atau khdmat kurier yang terpilih untuk aku kaji,.Penghantar yang ksepuluh bakal memenangi  hadiah misteri.Sila sertakan no surat beranak,Ic o,kad kwen dan tarikh anniversary taik anda dipos.
Sekian saja dari saya Karam dilaut asam didarat.

P/S:PlayStation

3 ulasan:

nurAMALLINA berkata...

hahahahhahah karam dilaut asam didarat.hahaha

miZz_nizZ berkata...

blog idup mati xmau?haha..kne rjin update la cmtu.=)

Miss A berkata...

update lah blog dear :(