Rabu, 15 Jun 2011

blog ni macam hidup segan mati itu ketentuan Ilahi.So,sebagai makhluk ALLAH yan diberkati dunia akhirat,a nak cite skitpasal perkembangan aku.Janin ni dah membesar.Errr..Salah.

Perkembangan yang tak berapa nak kembang semangkuk itu adalah:
  • Junior baru masuk 3hb Julai ni.Statistik menunjukkan peratusan yang tinggi bagi penutut berjantia perempuan untuk masuk.jadi dapat saya konklusikan disini,semakin banyak awek,semakin tinggi peratusan awek comel.Kalau tak?DEM!
  • Kaum lelaki di kawasan sekitar UM kebanyakan suka melakukan gurauan gay.Pici puting la,tepuk ponggong la.Tapi berita gembiranya.Aku masih teruna.Sape2 nak masuk memnang sila amik nombor.Tekan butang A dekat counter ye.
  • Corak permainan futsal aku sudah ditahap membanggakan.Dengar cerita dan khabar angin serta ribut dari sumaterabarat jawa timur,Aku bakal diserap masuk ke team paling corot EUFA .Jangan menilai terlalu awl.Sebenarnya...Ini adalah strategi mereka untuk aku naikkan team mereka ke tangga teratas.mereka percaya dengan bakat aku,aku mampu.Banggalah anda mendapat shbat seperti aku.
  • Buku novel HLOVATE Aa+Bb dah abih aku baca,walau buku ini dah publish berapa kurun yang lalu semasa pemrintahan parameswara berbaik dengan sultan elaxander graham bell.Bell disini mlambangkan QABUL dan bukan Loceng,Harap Maklum.
  • Kepantasan au mengorek idung telah dapat memecahkan rekod dnia yang dipegang MR.Dig Nose Kamalul selama 300tahun.Rekod ini telah dipecahkan secara tidak sengaja semasa aku sebok manaip enty in.Tapi,usah risu.Kekunci laptop ini sterile sepenuhnye.
  • Stool atau taik merupakan slah satu aktiviti ahrian aku semasa di lab.Bebekalkan pengalamn yang ada,sila hantarkan taik anda melalui pos laju atau khdmat kurier yang terpilih untuk aku kaji,.Penghantar yang ksepuluh bakal memenangi  hadiah misteri.Sila sertakan no surat beranak,Ic o,kad kwen dan tarikh anniversary taik anda dipos.
Sekian saja dari saya Karam dilaut asam didarat.

P/S:PlayStation

Jumaat, 8 April 2011

formspring.me

sila tinggalkan soalan selepas bunyi bip~*bip* http://formspring.me/babyyukiko

Ahad, 27 Mac 2011

Errr...Wujud lagi blog ni rupenyer..Pe aku nak nuleh ni?Entoh le..Perkembangan?




  • aku semakin kacak.Ala tu sume orang tau dari dulu
  • punggung aku semakn mantap.Aku masukkan kolagen kat pungung ritu.Semad siot!Ok,ini tipu.
  • berat aku da nek.Aku rajin kott g gim.Skang badan aku da macam Anakku Sazali,Sazali Samad,Malik Norr,Abdul Malik Abdul Razak dan Adibah Nor.Dalam proses lagi la.
  • Aku dah jadi semakin alim sekarang.Tu aku tak gitau pon lorang tau dah.
  • Aku nak final bulan 4 ni.Pergh Semad doe bulan 4!Mesti 4 flat punye.Errrr..agaknye la
  • Aku dah boring dok KL.Banyak bangunan je.Mane Bukit Bakong?
  • Aku tak boring dok KL.Banyak awek nursing CUN CUN gilerrrr!
  • Aku dah putih.Tak pakai Fair N Lovely pon tau.
  • Aku jadi Imam Masjid kat UM.Ok,ini tipu
  • Aku da tau jalan kat KL.Ha,kalau nak bawak rombongan CIK KIAH kt KL ni,elok beno le tu.Cakap je mane tempat.Sume teman boleh bawok.Ok,ini pon tipu.
Adoyai..Senang citer asal yang bek bek nyer,sume aku lah.Malas dah nak tulih.


Tapi sori arr girls.aku dah berpunya.Kalu lorang de nak kenen kenen kan aku ngan budak Uni lorang.Aku akn cuba pertimbangkan k.Nak jaga hati kawan punyer pasal.


P/S:pe guna 'p/s' ni ek??Ah bantai je la.

Rabu, 15 Jun 2011

blog ni macam hidup segan mati itu ketentuan Ilahi.So,sebagai makhluk ALLAH yan diberkati dunia akhirat,a nak cite skitpasal perkembangan aku.Janin ni dah membesar.Errr..Salah.

Perkembangan yang tak berapa nak kembang semangkuk itu adalah:
  • Junior baru masuk 3hb Julai ni.Statistik menunjukkan peratusan yang tinggi bagi penutut berjantia perempuan untuk masuk.jadi dapat saya konklusikan disini,semakin banyak awek,semakin tinggi peratusan awek comel.Kalau tak?DEM!
  • Kaum lelaki di kawasan sekitar UM kebanyakan suka melakukan gurauan gay.Pici puting la,tepuk ponggong la.Tapi berita gembiranya.Aku masih teruna.Sape2 nak masuk memnang sila amik nombor.Tekan butang A dekat counter ye.
  • Corak permainan futsal aku sudah ditahap membanggakan.Dengar cerita dan khabar angin serta ribut dari sumaterabarat jawa timur,Aku bakal diserap masuk ke team paling corot EUFA .Jangan menilai terlalu awl.Sebenarnya...Ini adalah strategi mereka untuk aku naikkan team mereka ke tangga teratas.mereka percaya dengan bakat aku,aku mampu.Banggalah anda mendapat shbat seperti aku.
  • Buku novel HLOVATE Aa+Bb dah abih aku baca,walau buku ini dah publish berapa kurun yang lalu semasa pemrintahan parameswara berbaik dengan sultan elaxander graham bell.Bell disini mlambangkan QABUL dan bukan Loceng,Harap Maklum.
  • Kepantasan au mengorek idung telah dapat memecahkan rekod dnia yang dipegang MR.Dig Nose Kamalul selama 300tahun.Rekod ini telah dipecahkan secara tidak sengaja semasa aku sebok manaip enty in.Tapi,usah risu.Kekunci laptop ini sterile sepenuhnye.
  • Stool atau taik merupakan slah satu aktiviti ahrian aku semasa di lab.Bebekalkan pengalamn yang ada,sila hantarkan taik anda melalui pos laju atau khdmat kurier yang terpilih untuk aku kaji,.Penghantar yang ksepuluh bakal memenangi  hadiah misteri.Sila sertakan no surat beranak,Ic o,kad kwen dan tarikh anniversary taik anda dipos.
Sekian saja dari saya Karam dilaut asam didarat.

P/S:PlayStation

Jumaat, 8 April 2011

formspring.me

sila tinggalkan soalan selepas bunyi bip~*bip* http://formspring.me/babyyukiko

Ahad, 27 Mac 2011

Errr...Wujud lagi blog ni rupenyer..Pe aku nak nuleh ni?Entoh le..Perkembangan?




  • aku semakin kacak.Ala tu sume orang tau dari dulu
  • punggung aku semakn mantap.Aku masukkan kolagen kat pungung ritu.Semad siot!Ok,ini tipu.
  • berat aku da nek.Aku rajin kott g gim.Skang badan aku da macam Anakku Sazali,Sazali Samad,Malik Norr,Abdul Malik Abdul Razak dan Adibah Nor.Dalam proses lagi la.
  • Aku dah jadi semakin alim sekarang.Tu aku tak gitau pon lorang tau dah.
  • Aku nak final bulan 4 ni.Pergh Semad doe bulan 4!Mesti 4 flat punye.Errrr..agaknye la
  • Aku dah boring dok KL.Banyak bangunan je.Mane Bukit Bakong?
  • Aku tak boring dok KL.Banyak awek nursing CUN CUN gilerrrr!
  • Aku dah putih.Tak pakai Fair N Lovely pon tau.
  • Aku jadi Imam Masjid kat UM.Ok,ini tipu
  • Aku da tau jalan kat KL.Ha,kalau nak bawak rombongan CIK KIAH kt KL ni,elok beno le tu.Cakap je mane tempat.Sume teman boleh bawok.Ok,ini pon tipu.
Adoyai..Senang citer asal yang bek bek nyer,sume aku lah.Malas dah nak tulih.


Tapi sori arr girls.aku dah berpunya.Kalu lorang de nak kenen kenen kan aku ngan budak Uni lorang.Aku akn cuba pertimbangkan k.Nak jaga hati kawan punyer pasal.


P/S:pe guna 'p/s' ni ek??Ah bantai je la.