Selasa, 11 Mei 2010

weyh~ aku nga blaja arab!!!

ni la aku buku yg aku beli td..huhu..abes la...pasni aku bole d ustazah arab berjaya la nmpak nyaaa..huuu

uia here i come~

weyh..td aku pi beli barang nk pegi blaja..sory la wan..aku da lame x post somting kat sini..huhu..jgn la geram2..mybe ade kawan2 kite x reti nk post somting kat blog ni..huhu..hanya kita saja yg tawu kot~ i guess so..huhu

td bnyk tudung aku amek n pakai..mak haih,,perabeh 250 saje rini utk beli barang2 aku,,,

mcm mana ni..next week aku nk blah dh..abes laaa... sunyi balik la blog ni,,,hahahhahaa

nnt giliran ko plak wan..hoho~ 

korg yg x tawu ape2 sal blog ni,,tnye la kat wan or aku.. i hope so i can teach u how to use it..hehe

erm..semalam dh ade kawan2 kite yg pegi meninggal kn umah masing2..huhuhuhuhu,,sound sad kn,,facebook pon x mcm dulu dh..x semeriah... huhu

tetiba aku rindu saat nk belajar..aku terbayang diorg tengah buat apa la sekarang..mesti orientasi kn..penat punye la.mesti bosan,,,huuuu

well..aku x buat ape2 ag preaparation nk pi sana...x-ray pon x buat ag..cool je..abes laa...

well...nnt ape2 progress aku kasi tawu ok? chow~~~hahaha

4 ulasan:

Wan Aliff berkata...

hahah..ak x Mrah Klu x pOs,tp skurangny,join PoN jadI la..

mIMey berkata...

owhh~ oke~ hehe..touching la koo~ wahaha

nyra farah berkata...

aku dh join

mohamad azlan berkata...

BAHASA ARAB
KUASAI NAHU > TATABAHASA > &
KUASAI SOROF

Selasa, 11 Mei 2010

weyh~ aku nga blaja arab!!!

ni la aku buku yg aku beli td..huhu..abes la...pasni aku bole d ustazah arab berjaya la nmpak nyaaa..huuu

uia here i come~

weyh..td aku pi beli barang nk pegi blaja..sory la wan..aku da lame x post somting kat sini..huhu..jgn la geram2..mybe ade kawan2 kite x reti nk post somting kat blog ni..huhu..hanya kita saja yg tawu kot~ i guess so..huhu

td bnyk tudung aku amek n pakai..mak haih,,perabeh 250 saje rini utk beli barang2 aku,,,

mcm mana ni..next week aku nk blah dh..abes laaa... sunyi balik la blog ni,,,hahahhahaa

nnt giliran ko plak wan..hoho~ 

korg yg x tawu ape2 sal blog ni,,tnye la kat wan or aku.. i hope so i can teach u how to use it..hehe

erm..semalam dh ade kawan2 kite yg pegi meninggal kn umah masing2..huhuhuhuhu,,sound sad kn,,facebook pon x mcm dulu dh..x semeriah... huhu

tetiba aku rindu saat nk belajar..aku terbayang diorg tengah buat apa la sekarang..mesti orientasi kn..penat punye la.mesti bosan,,,huuuu

well..aku x buat ape2 ag preaparation nk pi sana...x-ray pon x buat ag..cool je..abes laa...

well...nnt ape2 progress aku kasi tawu ok? chow~~~hahaha

4 ulasan:

Wan Aliff berkata...

hahah..ak x Mrah Klu x pOs,tp skurangny,join PoN jadI la..

mIMey berkata...

owhh~ oke~ hehe..touching la koo~ wahaha

nyra farah berkata...

aku dh join

mohamad azlan berkata...

BAHASA ARAB
KUASAI NAHU > TATABAHASA > &
KUASAI SOROF