Selasa, 8 Jun 2010

mimeY kat UIA..mcm ni ler..haha

roomate aku~~

name die echah..

haa..ni aku nk share some pic kat sini...mai ushar2..
kami xde keje..duk dlm toilet tnkap gambo~ haha

pintu2 toilet yg indah~ hoh0

kami lah uia nye student~ mcm x senonoh jek..kui3

keep the toilet clean pliss~ haha

p/s  time ni ade hisbah meting..kitorg 1 bilik malas gila nk dengar ceraamah panjang jela..haha.. bru duk kat uia ni bru nk wat kepala..adehh..haha..sory ye principle!! hehe

hope korg tawu le ape aku buat yer..hehe

2 ulasan:

dyAnA berkata...

waa..beshnye..toilet pon cantek..hehehe..

Wan Aliff berkata...

nme pon UIA..ahha

Selasa, 8 Jun 2010

mimeY kat UIA..mcm ni ler..haha

roomate aku~~

name die echah..

haa..ni aku nk share some pic kat sini...mai ushar2..
kami xde keje..duk dlm toilet tnkap gambo~ haha

pintu2 toilet yg indah~ hoh0

kami lah uia nye student~ mcm x senonoh jek..kui3

keep the toilet clean pliss~ haha

p/s  time ni ade hisbah meting..kitorg 1 bilik malas gila nk dengar ceraamah panjang jela..haha.. bru duk kat uia ni bru nk wat kepala..adehh..haha..sory ye principle!! hehe

hope korg tawu le ape aku buat yer..hehe

2 ulasan:

dyAnA berkata...

waa..beshnye..toilet pon cantek..hehehe..

Wan Aliff berkata...

nme pon UIA..ahha