Khamis, 25 November 2010

yeahhh.

woi,,,,kome,,lame bebeno aku x update blog nie,,muahhaa,,korg pe kabo?

thanks ye wan sbb dh tuko template blog ni,,,sbb ritu aku tgok mcm ade prob je ngn page ni,,hee~~~

wan nga cuti ke ape?

kinah,,tieha n also geng2 chemor yg duk matrik tu pe kabo deme??

adesss,,bapak r... bile nk reunion ag doe??

siyes rindu tahap cipan ni,,hee~~

ape ape roger r klu nk buat ape ape event,,hee~~

salam syg dr aku,,hee~~muaahh

3 ulasan:

Wan Aliff berkata...

eden x tau nok tulih ape

dakpipimerah berkata...

kao mmg,,hee~~

Hafiz berkata...

ha dah kenapa tibe2 sorang tu jadi avatar plak dah.??adoi..haha

Khamis, 25 November 2010

yeahhh.

woi,,,,kome,,lame bebeno aku x update blog nie,,muahhaa,,korg pe kabo?

thanks ye wan sbb dh tuko template blog ni,,,sbb ritu aku tgok mcm ade prob je ngn page ni,,hee~~~

wan nga cuti ke ape?

kinah,,tieha n also geng2 chemor yg duk matrik tu pe kabo deme??

adesss,,bapak r... bile nk reunion ag doe??

siyes rindu tahap cipan ni,,hee~~

ape ape roger r klu nk buat ape ape event,,hee~~

salam syg dr aku,,hee~~muaahh

3 ulasan:

Wan Aliff berkata...

eden x tau nok tulih ape

dakpipimerah berkata...

kao mmg,,hee~~

Hafiz berkata...

ha dah kenapa tibe2 sorang tu jadi avatar plak dah.??adoi..haha